Ανατροπή με Τσάκα – Από την έξοδο, στην ανανέωση με την Άρσεναλ

Ανατροπή με Τσάκα – Από την έξοδο, στην ανανέωση με την Άρσεναλ

Ο Γκρανίτ Τσάκα βρέθηκε μια ανάσα από την έξοδο στην Άρσεναλ. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει και οι Κανανιέρηδες είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Από την κόλαση στο παράδεισο πέρασε η σχέση της Άρσεναλ με τον Γκρανίτ Τσάκα. Οι δύο πλευρές βρέθηκαν μια ανάσα από το να χωρίσουν τους δρόμους τους μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, με τον Ελβετό μέσο να ήταν έτοιμος να υπογράψει στην Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ρωμαίοι και Κανονιέρηδες δεν τα βρήκαν όμως στο οικονομικό και φαίνεται πως η Άρσεναλ έχει προσεγγίσει ξανά τον Τσάκα για να του επεκτείνει το συμβόλαιο. σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Το τρέχον εκπνέει το 2023, με τους Λονδρέζους να του προτείνουν επέκταση μέχρι το 2025. Για να τον πείσουν να υπογράψει, ετοιμάζουν μια γενναία αύξηση των ετήσιων αποδοχών του, οι οποίες ξεπερνούν αυτές που του προσφέρει η Ρόμα.

Η ομάδα του Μουρίνιο έδινε 12 εκατομμύρια + 3 σε μπόνους για να κάνουν την Άρσεναλ να πει το «ναι», αλλά οι Κανονιέρηδες απάντησαν αρνητικά.

Φαίνεται λοιπόν πως η κατάσταση έχει ανατραπεί για τα καλά, με τον Τσάκα να βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση με την Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ