Ανακοίνωσε τον Μπέιλι η Άστον Βίλα (pic, vid)

Ανακοίνωσε τον Μπέιλι η Άστον Βίλα (pic, vid)

Η Άστον Βίλα επισημοποίησε την μεταγραφή του Λέον Μπέιλι από την Λεβερκούζεν, βγάζοντας από τα ταμεία της 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ήταν γνωστό και τώρα έγινε επίσημο. Η Άστον Βίλα είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Λέον Μπέιλι και σήμερα (4/8) ήρθαν και οι επίσημες ανακοινώσεις από τους «χωριάτες», οι οποίοι τα βρήκαν και με την Λεβερκούζεν.

Η Βίλα έβγαλε από τα ταμεία της 30 εκατομμύρια ευρώ, με τον Τζαμαϊκανό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ο Μπέιλι αφήνει την Λεβερκούζεν μετά από τρεισήμισι σεζόν, όπου σκόραρε 39 γκολ και μοίρασε 26 ασίστ σε 156 εμφανίσεις, σε Γερμανία και Ευρώπη. Ο Τζαμαϊκανός είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τις «ασπιρίνες» και η Άστον Βίλα το εκμεταλλεύθηκε για να τον κάνει δικό της.

Ο προπονητής των «χωριατών», Ντιν Σμιθ δήλωσε μετά από αυτή την εξέλιξη: «Ο Μπέιλι είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος νεαρός επιθετικός με μεγάλο ρυθμό και δημιουργικότητα. Απολάμβανε μια επιτυχημένη καριέρα στη Λεβερκούζεν και τώρα ανυπομονούμε να τον δούμε να δείχνει τις ικανότητες και τα ταλέντα του για την Άστον Βίλα στην Premier League».

Από την πλευρά του, ο Μπέιλι ανέφερε πως: «Είμαι πάντα εδώ για να προσφέρω εκεί που χρειάζεται η ομάδα μου και είμαι έτοιμος να προσφέρω θέαμα στους φιλάθλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ