Επίσημο – Ανακοίνωσε Γκρίλις η Μάντσεστερ Σίτι (pic+vid)

Επίσημο – Ανακοίνωσε Γκρίλις η Μάντσεστερ Σίτι (pic+vid)

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι με κάθε επισημότητα είναι ο Τζακ Γκρίλις, με τους Πολίτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αγγλου μεσοεπιθετικού.

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Τζακ Γκρίλις, με τους Πολίτες να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του 25άχρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Άγγλος άσος ήταν διακαής πόθος του Πεπ Γκουαρντιόλα, με την Πρωταθλήτρια Αγγλίας να βγάζει από τα ταμεία της το ποσό των 100 εκατ. λιρών (117 εκατ. ευρώ) για να τον κάνει δικό της.

Πλέον, ο Γκρίλις αποτελεί την μεγαλύτερη μεταγραφή που πραγματοποιεί ένας αγγλικός σύλλογος από έναν άλλον, ενώ συνολικά είναι έκτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μετά των Νεϊμάρ (222 εκατ.), Κίλιαν Εμπαπέ (180 εκατ.), Φιλίπε Κουτίνιο (145 εκατ.), Ζοάο Φέλιξ (126 εκατ.) και του Αντουάν Γκριεζμάν (120 εκατ.).

Ο Γκρίλις το μεσημέρι της Πέμπτης (5/8) πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας έξι ετών με τους Πολίτες, όπου θα το κάνει κάτοικο Μάντσεστερ μέχρι το καλοκαίρι 2027.

Ο Άγγλος άσος είναι προϊόν της ακαδημίας της Άστον Βίλα και πραγματοποίησε 213 συμμετοχές με τους Χωριάτες σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 32 γκολ και 43 ασίστ.

Πλέον, μετά την απόκτηση του Γκρίλις, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κάνει και το κόλπο-γκρόσο του καλοκαιριού, με τον Χάρι Κέιν, και το μόνο που μένει για να ενεργοποιηθεί και αυτή η βόμβα είναι οι Πολίτες να βρουν την χρυσή τομή με την Τότεναμ, καθώς τα έχουν βρει όλα με τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας.

Δείτε την ανάρτηση της Μάντσεστερ Σίτι:

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ