Οι οπαδοί της Λίβερπουλ αποθεώνουν τον Τσιμίκα! (pics)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ αποθεώνουν τον Τσιμίκα! (pics)

Ο Τσιμίκας με το πάθος και τις εμφανίσεις του στα φιλικά έχει κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό των οπαδών της Λίβερπουλ – Δείτε τα σχόλιά τους στο twitter.

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει τη νέα σεζόν ο Κώστας Τσιμίκας, με τον διεθνή μπακ να έχει αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έχει δώσει ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού δουλεύει σκληρά στην προετοιμασία των Reds και οι κόποι του ανταμείβονται, με τον Ελληνα αμυντικό να αποδεικνύει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της Λίβερπουλ. Μιας από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη.

Όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, ο 25χρονος μπακ είχε βγάλει ασίστ στο φιλικό που είχε δώσει η Λίβερπουλ με την Στουτγκάρδη (1-1), ενώ στην προπόνηση των Reds είχε πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ με… αεροπλανικό, που θα ζήλευαν πολλοί επιθετικοί.

Ο τσαμπουκάς και το πάθος που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο ο Κώστας Τσιμίκας τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο της Λίβερπουλ, με τους οπαδούς της βρετανικής ομάδας να αποθεώνουν στα social media τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού.

«Είναι πολύ καλός, τον ξέρουμε από τον Ολυμπιακό. Πολύ καλός αριστερός μπακ», «πρέπει να δούμε περισσότερες φορές τον Τσιμίκα φέτος», «ο Τσιμίκας ήταν εξαιρετικός στα πρώτα 30 λεπτά. Είναι εντυπωσιακός στην προετοιμασία», «ο Τσιμίκας είναι ο καλύτερος παίκτης στην προετοιμασία», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο twitter.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τσιμίκας πέρσι έπαιξε μόλις σε 7 παιχνίδια, αλλά φέτος με τις εμφανίσεις του στα φιλικά δείχνει να κερδίζει το στοίχημα της παραμονής και μια θέση στις επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ.

Δείτε τα σχετικά… τιτιβίσματα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ