Αλέγκρι : Λέει «si» στην Άρσεναλ αν φύγει ο Βενγκέρ

Αλέγκρι : Λέει «si» στην Άρσεναλ αν φύγει ο Βενγκέρ

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι από τα φαβορί για να διαδεχτεί τον Αρσέν Βενγκέρ στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, εφόσον αποτελέσει παρελθόν ο τελευταίος. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, ο Αλέγκρι ήδη μαθαίνει αγγλικά και του αρέσει πολύ η ιδέα να κοουτσάρει τους κανονιέρηδες. Ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι […]

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι από τα φαβορί για να διαδεχτεί τον Αρσέν Βενγκέρ στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, εφόσον αποτελέσει παρελθόν ο τελευταίος. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, ο Αλέγκρι ήδη μαθαίνει αγγλικά και του αρέσει πολύ η ιδέα να κοουτσάρει τους κανονιέρηδες.

Ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι οι άνθρωποι της Γηραιάς Κυρίας ενδεχομένως του αρνηθούν να αποχωρήσει αν η χρονιά κλείσει με αίσιο τρόπο, δηλαδή με τίτλο ή τίτλους. Βέβαια, να αναφέρουμε ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Όπως και να ‘χει, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν για να διαλευκανθεί η υπόθεση σχετικά με το μέλλον των Αλέγκρι και Βενγκέρ σε Γιουβέντους και Άρσεναλ, αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ