Η δήλωση του Γκουαρντιόλα για τον ελεύθερο Μέσι

Η δήλωση του Γκουαρντιόλα για τον ελεύθερο Μέσι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα διέψευσε τα σενάρια που συνδέουν την Μάντσεστερ Σίτι με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Πολιτών για τον Χάρι Κέιν.

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα και οι επίδοξοι διεκδικητές έχουν μπει στο κυνήγι της απόκτησής του.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα όμως έσπευσε να βγάλει την Μάντσεστερ Σίτι από το κάδρο, τονίζοντας πως δεν είναι στα πλάνα των Πολιτών, να υπογράψουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο Καταλανός, πρώην προπονητής του Μέσι στους Μπλαουγκράνα ανέφερε συγκεκριμένα: «Ο Μέσι δεν είναι στα πλάνα μας. Ξεκάθαρα όχι. Ήταν έκπληξη και ο Λαπόρτα εξήγησε τους λόγους στην συνέντευξη τύπου. Ως φίλαθλος της Μπαρτσελόνα, θα ήθελα να είχε τελειώσει την καριέρα του εκεί. Είμαι ευγνώμων για τον πιο απίθανο παίκτη που έχω δει στη ζωή μου»

Στη συνέχεια όμως επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Σίτι για τον Χάρι Κέιν, με την ομάδα του Μάντσεστερ να θέλει να κάνει και δεύτερο μπαπ μετά τον Τζακ Γκρίλις: «Ο Χάρι Κέιν είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και ενδιαφερόμαστε πολύ, αλλά αν η Τότεναμ δεν θέλει να τον πουλήσει. Θα προσπαθήσουμε ασφαλώς. Αν η Τότεναμ δεν θέλει να διαπραγματευτεί, τότε το θέμα είναι τελειωμένο. Αν θέλει, πολλές ομάδες ενδιαφέρονται και εμείς δεν είμαστε η εξαίρεση. Θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε».

Τέλος, μίλησε και για την επιθυμία του Μπερνάντο Σίλβα να αποχωρήσει από την Σίτι: «Δεν είναι μόνον ο Μπερνάρντο, είναι δύο ή τρεις παίκτες που θέλουν να φύγουν. Όταν φέρουν πρόταση, είμαστε εδώ να την συζητήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ