Κέιν – «Επιστρέφω αύριο στις προπονήσεις με την Τότεναμ»

Κέιν – «Επιστρέφω αύριο στις προπονήσεις με την Τότεναμ»

Ο Χάρι Κέιν πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες και ανέφερε ότι θα επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις της Τότεναμ, ενώ εξέφρασε την πικρία του για την αμφισβήτηση που δέχθηκε από τους οπαδούς των Σπιρουνιών.

Ο Χάρι Κέιν είναι το πρόσωπο των ημερών στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ απείχε από τις προπονήσεις της ομάδας, καθώς ήθελε να πιέσει ώστε να πάρει μεταγραφη στην Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Πολίτες θέλουν να τον κάνουν  δικό τους, αλλά η διοίκηση της Τότεναμ δείχνει ανένδοτη και δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να αποχώρησει.

Ο Κέιν πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν αναφορικά με το μέλλον του και ξεκαθάρισε ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις με τους Spurs από αύριο, ενώ τόνισε ότι ποτέ δεν θα χαλούσε τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους φιλάθλους της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, έκανε επίσημη πρόταση στην Τότεναμ, με τον Λέβι να την απορρίπτει, ενώ δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι οι Πρωταθλητές Αγγλίας είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι και 130 εκατ. ευρώ για να αποσπάσουν το «ναι» των Σπιρουνιών.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κέιν:

«Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από τότε που έκανα το ντεμπουτό μου με την Τότεναμ. Για καθένα από αυτά τα χρόνια, οι φίλαθλοι μου έχετε δείξει απόλυτη υποστήριξη και αγάπη.

Για αυτό το λόγο, με έχουν έχουν πονέσει μερικά από τα σχόλια που έχουν γίνει αυτή την βδομάδα και αμφισβητούν τον επαγγελματισμό μου.

Δεν θέλω να μπω στις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν αρνήθηκα να προπονηθώ. Θα επέστρεφα στις προπονήσεις αύριο, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Δεν θα έκανα τίποτα για να θέσω σε κίνδυνο την σχέση που έχω αναπτύξει με τους φιλάθλους, οι οποίοι μου έχουν δώσει σταθερά την υποστήριξή τους, στην θητεία μου στην Τότεναμ. Αυτή ήταν η υπόθεση μέχρι σήμερα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harry Kane (@harrykane)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ