Σεβίλλη – Τσέλσι – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για Κουντέ

Σεβίλλη – Τσέλσι – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για Κουντέ

Ο Ρομέλου Λουκάκου αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο της Τσέλσι, ωστόσο ο Τόμας Τούχελ θέλει να θωρακίσει την άμυνα με τον Κουντέ.

Ο Ρομέλου Λουκάκου αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Τσέλσι και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τον αποκτήσει από την Ίντερ. Βέβαια την δεδομένη χρονική στιγμή ο Τόμας Τούχελ έχει ζητήσει και ένα κεντρικό και ο εκλεκτός αυτή την στιγμή είναι Κουντέ που αγωνίζεται στην Σεβίλλη.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αυτή την στιγμή κοστολογείται περίπου στα 70 με 80 εκατομμύρια ευρώ από την ομάδα της Σεβίλλης. Ωστόσο η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν έχει βρεθεί ακόμα με την Τσέλσι να προσπαθεί να ρίξει το κόστος της μεταγραφής  προσφέροντας και τον Κερτ Ζουμά ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Σεβίλλη θέλει να κάνει δικό της και τον Οζάν Κάμπακ από τη Σάλκε, που αγωνιζόταν δανεικός στην Λίβερπουλ και η οικονιμική διαφορά των δύο ομάδων είναι μικρή.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάλκε θέλει 15 εκατομμύρια ευρώ, με τους Ισπανούς να προσφέρουν αυτή τη στιγμή περίπου 10 εκαττομμύρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ