Εντυπωσιακή εξέλιξη και ανατροπή με Τσιμίκα στη Λίβερπουλ

Εντυπωσιακή εξέλιξη και ανατροπή με Τσιμίκα στη Λίβερπουλ

Τούμπα όλα στη Λίβερπουλ με τον Κώστα Τσιμίκα και το μέλλον του.

Μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν προς πώληση ή δανεισμό. Όλα έδειχναν πως θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, έχουμε μία μεγάλη ανατροπή δεδομένων! Ο λόγος για τον Κώστα Τσιμίκα και το θέμα της παραμονής του στους «reds».

Ο Τσιμίκας θα μείνει στο «Άνφιλντ». Και ο λόγος; Απλός. Ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ έχει εντυπωσιάσει τον Γιούργκεν Κλοπ και τους συνεργάτες του στην προετοιμασία του συλλόγου και στα φιλικά, με τον Γερμανό τεχνικό να τον υπολογίζει κανονικά πλέον.

Ενδεικτικό όλων των παραπάνω είναι πως η Λίβερπουλ έχει αρνηθεί τις προτάσεις τεσσάρων συλλόγων (μεταξύ των οποίων η Νάπολι) για την απόκτηση του Τσιμίκα και η παραμονή του στο Μέρσεϊσαϊντ θεωρείται δεδομένη.

Ο 24χρονος μπακ πήρε τη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ με στόχο να αποτελέσει το back up του Άντριου Ρόμπερτσον στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά αγωνίστηκε μόλις 5 λεπτά στην Premier League της σεζόν 2020-21.

Φέτος τα πράγματα αναμένονται να εξελιχθούν τελείως διαφορετικά. Καθώς ο Κλοπ προτίθεται να δώσει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Τσιμίκα. Είναι ανάγκη εξάλλου να γίνει ροτέισον σε αυτή τη θέση, καθώς είναι αμφίβολο αν θα αντέξει ο Ρόμπερτσον για δεύτερη σερί χρονιά στα «κόκκινα». Ούτε ένα ματς δεν έχασε πέρσι στο πρωτάθλημα ο Σκωτσέζος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ