Ρότζερς – «Ο Φοφανά θα επιστρέψει το νέο έτος»

Ρότζερς – «Ο Φοφανά θα επιστρέψει το νέο έτος»

Ο Μπρένταν Ρότζερς μίλησε για τον Γοέσλι Φοφανά και τόνισε ότι θα επιστρέψει τη νέα σεζόν.

Ο Γουέσλι Φοφανά θα υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κάταγμα που υπέστη στο φιλικό με τη Βιγιαρεάλ, ενώ έχει τεθεί εκτός «μάχης» έως το 2022, όπως δήλωσε ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Γάλλος αμυντικός υπέστη κάταγμα περόνης σε μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Φερνάντο Νίνιο, στα μέσα του β΄ μέρους της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια να μεταφερθεί εκτός γηπέδου με φορείο.

«Ο Φοφανά έχει την επέμβασή του τη Δευτέρα και δεν θα παίξει έως το 2022» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βορειο-ιρλανδός τεχνικός και συνέχισε:

«Σε ποιο σημείο θα γίνει αυτό, θα πρέπει να το αξιολογήσουμε μέσα στους επόμενους έξι μήνες περίπου. Μέσα και γύρω από τον έσω σύνδεσμό του, υπήρχε πολύ μεγαλύτερη ζημιά από ό,τι ελπίζαμε. Η εξέταση έδειξε ότι υπήρχε αρκετά σημαντική βλάβη εκεί. Θα κάνει την επέμβασή του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο προπονητικό γήπεδο την Πέμπτη, την Παρασκευή της επόμενης εβδομάδας και θα αρχίσει την αποκατάστασή του τότε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ