Η μεγάλη ευκαιρία του Τσιμίκα – Φουλ για βασικός στην πρεμιέρα της Premier League

Η μεγάλη ευκαιρία του Τσιμίκα – Φουλ για βασικός στην πρεμιέρα της Premier League

Ο τραυματισμός του Ρόμπερτσον τον αφήνει εκτός της πρεμιέρας με τη Νόριτς και ο Κλοπ ετοιμάζει τον Κώστα Τσιμίκα για το αρχικό σχήμα.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως την Δευτέρα (9/8) ο Ρόμπερτσον θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Και όπως όλα δείχνουν; Θα χάσει τον αγώνα της πρεμιέρας της Λίβερπουλ κόντρα στη Νόριτς το προσεχές Σάββατο (14/8).

Εξέλιξη που φέρνει τον Κώστα Τσιμίκα μπροστά στη μεγάλη του ευκαιρία. Να πάρει εκείνος τη φανέλα βασικού στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της Λίβερπουλ για τη νέα σεζόν.

Έτσι κι αλλιώς ο Τσιμίκας έφερε… τούμπα την υπόθεσή του. Κι εκεί που όλα έδειχναν πως η επόμενη χρονιά θα τον βρει σε έναν άλλο σύλλογο ως δανεικό, κατάφερε με την παρουσία του στα φιλικά να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ έχει εντυπωσιάσει τον Γιούργκεν Κλοπ και τους συνεργάτες του στην προετοιμασία του συλλόγου και στα φιλικά, με τον Γερμανό τεχνικό να τον υπολογίζει κανονικά.

Ενδεικτικό είναι πως η Λίβερπουλ έχει αρνηθεί τις προτάσεις τεσσάρων συλλόγων (μεταξύ των οποίων η Νάπολι) για την απόκτηση του Τσιμίκα.

Ο τραυματισμός του Ρόμπερτσον τον φέρνει πια κοντά στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα της πρεμιέρας της Premier League και ο Έλληνας μπακ έχει μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά του. Και δείχνει έτοιμος να την αρπάξει απ’ τα μαλλιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ