Tότεναμ : Άμεσα εξετάσεις για Κέιν

Tότεναμ : Άμεσα εξετάσεις για Κέιν

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε το πρόβλημα στον αστράγαλο του Χάρι Κέιν, ενώ έκανε γνωστό πως ο Άγγλος φορ θα υποβληθεί σε πολλές εξετάσεις τη Δευτέρα (12/3).

«Πάγωσαν» οι άνθρωποι της Τότεναμ στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ όταν στο 25′ ο Χάρι Κέιν χτύπησε στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή και στη θέση του να περάσει ο Έρικ Λαμέλα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε τους Λονδρέζους νικητές με σκορ 4-1 ο τεχνικός του συλλόγου, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έκανε γνωστό πως ο σούπερ στα των Πετεινών θα περάσει από εξονυχιστικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας (12/3), προκειμένου να γίνει γνωστό πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Κέιν και πόσο καιρό θα μείνει στα «πιτς».

Ωστόσο, οι Λονδρέζοι είναι αισιόδοξοι πως δεν θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Τη Δευτέρα (12/3) θα περάσει πολλές εξετάσεις για να δούμε το μέγεθος της ζημιάς. Ως τότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Φυσικά και ανησυχώ για εκείνον. Ο αστράγαλός του δεν έδειχνε σε καλή κατάσταση, αλλά, πιστεύουμε πως δεν πρόκειται πολύ σοβαρό».

Να επισημάνουμε πως πέρυσι στις αρχές της σεζόν ο Κέιν έμεινε εκτός για επτά εβδομάδες, μιας και τότε είχε πάλι πρόβλημα στον αστράγαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ