Θα αργήσει η επιστροφή του Καβάνι στην Γιουνάιτεντ

Θα αργήσει η επιστροφή του Καβάνι στην Γιουνάιτεντ

Όπως όλα δείχνουν ο Έντινσον Καβάνι θα απουσιάζει τουλάχιστον από τα πρώτα δύο παιχνίδια της νέας σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Έντινσον Καβάνι από ότι φαίνεται θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός βρίσκεται ακόμα σε διακοπές καθώς έχει ζητήσει περισσότερη άδεια λόγω του Κόπα Αμέρικα. Ακόμα βρίσκεται και σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με την αγγλική ομάδα.

Τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τονίζουν ότι «ένας ευτυχισμένος άνθρωπος είναι και ευτυχισμένος ποδοσφαιριστής» και δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν λίγο υπομονή μέχρι να επιστρέψει ο Καβάνι.

Σίγουρα αναμένεται να χάσει την πρεμιέρα με την Λιντς, καθώς η Ουρουγουάη είναι στην κόκκινη λίστα της Μεγάλης Βρετανίας λόγω του κορονοϊού και από ότι φαίνεται θα χάσει και το δεύτερο παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον.

Από την άλλη πλευρά τα νέα είναι ευχάριστα για τον Τζέιντον Σάντσο, καθώς έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις και εκτός απροόπτου θα πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ