Δεν «χωρίζουν» ποτέ Λίβερπουλ και Φαν Ντάικ – Ανανέωση συνεργασίας έως το 2025!

Δεν «χωρίζουν» ποτέ Λίβερπουλ και Φαν Ντάικ – Ανανέωση συνεργασίας έως το 2025!

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, που ξεπέρασε πλήρως τη ρήξη χιαστών και μετρά αντίστροφα για την επάνοδο στην αγωνιστική δράση, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ έως το 2025

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό στους χιαστούς και λίγο μετά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, επέκτεινε την συνεργασία του με τους «κόκκινους» και πλέον θα είναι κάτοικος Λίβερπουλ μέχρι το 2025. Για πάντα εκεί!

Υπενθυμίζεται ότι ο Φαν Ντάικ αποκτήθηκε από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ τον Ιανουάριο του 2018, έναντι 85 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σαουθάμπτον.

Έκτοτε, ο Ολλανδός στόπερ κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γερμανού προπονητή, καθιερώθηκε ως βασικός και αναντικατάστατος στην αρχική 11άδα και κατέκτησε μία φορά το Champions League και μία φορά την Premier League.

Οι δηλώσεις του Φαν Ντάικ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον σύλλογο, ένιωσα τόσο μεγάλη αγάπη από τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου και τα μέλη του συλλόγου που κατάλαβα πως θα μπορούσα να αποτελέσω σημαντικό μέλος αυτού του κλαμπ. Δυστυχώς, η περασμένη σεζόν για μένα προσωπικά ήταν μια άσχημη χρονιά, αλλά έχω απολαύσει τον χρόνο μου εδώ και θα συνεχίσω να τον απολαμβάνω τα επόμενα χρόνια μαζί με όλους εσάς».

Το σχετικό tweet:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ