Χωρίς Ροντρίγκες η Έβερτον στην πρεμιέρα

Χωρίς Ροντρίγκες η Έβερτον στην πρεμιέρα

Η Έβερτον δεν θα έχει στη διάθεση της τον Χάμες Ροντρίγκεζ στην πρεμιέρα της Premier League, όπου θα κοντραριστεί με την Σαουθάμπτον (14/8, 17:00).

Η Έβερτον υποδέχεται αύριο (14/8, 17:00) τη Σαουθάμπτον, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για την Premier League, ωστόσο ο Ράφα Μπενίτεθ καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση χωρίς να υπολογίζει σε πέντε παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Χάμες Ροντρίγκες.

Και αυτό γιατί, όπως δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός στη σημερινή (Παρασκευή, 13/08) συνέντευξη Τύπου των «τόφις», ο Κολομβιανός είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε αυτο-απομόνωση, λόγω των πρωτοκόλλων για τον κορονοϊό, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει τα ονόματα των υπολοίπων παικτών.

Στον αντίποδα, ο Μπενίτεθ θα έχει στη διάθεσή του τον Ριτσάρλισον, ο οποίος ήταν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες του Τόκιο. Πάντως, ο Ισπανός τόνισε πως ο σύλλογος θα πρέπει να διαχειριστεί αργότερα μέσα στη σεζόν την ξεκούραση του Βραζιλιάνου.

Ο 61χρονος προπονητής μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι και στον Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν που ξεπέρασε τον τραυματισμό σε δάχτυλο του ποδιού, ο οποίος τον κράτησε εκτός «μάχης» από το φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ