Εύκολα η Τσέλσι, με άγχος η Λέστερ – Τα αποτελέσματα στην Αγγλία (vids)

Εύκολα η Τσέλσι, με άγχος η Λέστερ – Τα αποτελέσματα στην Αγγλία (vids)

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Τσέλσι στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς κέρδισε με 3-0 την Κρίσταλ Πάλας, την ίδια ώρα που η Λέστερ, αν και καρδιοχτύπησε, πήρε αγχωτική νίκη με 1- 0 επί της Γουλβς, με τον Ζοσέ Σα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τους «λύκους».

Πρεμιέρα με τρίαρα για την Τσέλσι στην πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς κέρδισε την Κρίσταλ Πάλας με 3-0. Τα γκολ για τους Μπλε πέτυχαν οι Μάρκος Αλόνσο στο 27′ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ, ενώ ακολούθησαν τα γκολ των Πούλισικ (40′) και Τσαλόμπα (58′) που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά η Λέστερ, αν και δυσκολεύτηκε με αντίπαλο την Γουλβς, εν τέλει πήρε τη νίκη με 1-0 με το γκολ του Τζέιμι Βάρντι στο 41′. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στις «αλεπούδες» με τους Τίλεμανς και Βάρντι να απειλούν την εστία του Ζοσέ Σα, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τους «λύκους».

Η Γουλβς έκανε μία πιο δυναμική εμφάνιση απειλώντας αρκετές φορές την εστία του Κάσπερ Σμάιχελ και με το δεύτερο ημίχρονο να είναι πιο αποφασιστική με τα σουτ των Τραορέ (68′), Τρινκάο (73′) και Κίλμαν στο 87′ να μπλοκάρονται από τον διεθνή πορτιέρο της Λέστερ.

Στους υπόλοιπους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής για την Πρέμιερ Λιγκ, η Έβερτον του Ράφα Μπενίτεθ, κατάφερε με ανατροπή να περάσει το εμπόδιο της Σαουθάμπτον νικώντας την με 3-1 στο «Γκούντισον Παρκ». Η Σαουθάμπτον προηγήθηκε με 1-0 με τον Άρμστρονγκ στο 22′. Οι «Άγιοι» ωστόσο κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα με τους Ριτσάλισον ( 47′), Ντουκουρέ (76′) και Κάλβερτ-Λιούιν (81’) να αναλαμβάνουν να βγάλουν την Έβερτον από την δύσκολη θέση.

Στο «Βίκαρεϊτζ Ροουντ» η Γουότφορντ στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ νίκησε την Άστον Βίλα με 3-2. Αρχικά προηγήθηκε με 3-0 με τα γκολ των Εμάνουελ Μποναβεντούρ Ντένις ( 10′), Σαρ (42′) και Κούτσο Ερνάντες (67′), ενώ η Άστον Βίλα κατάφερε απλώς να μειώσει το σκορ σε 3-2 με το γκολ του ΜακΓκιν στο 70′ και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ινγκς στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων (90′ +7′).

Η Μπράιτον ήταν η μοναδική ομάδα που κέρδισε εκτός έδρας, καθώς κέρδισε την Μπέρνλι με 2-1 στο «Τερφ Μουρ». Η Μπέρνλι προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης με το γκολ του Ταρκόφσκι, ωστόσο η Μπράιτον με τους Μωπαί (73′) και Αλέξις Μακ Άλιστερ (78′) έδωσαν τελικά τους τρεις βαθμούς στους «γλάρους».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας 3-0

Λέστερ – Γουλβς 1-0

Έβερτον- Σαουθάμπτον 3-1

Γουότφορντ – Άστον Βίλα 3-2

Μπέρνλι – Μπράιτον 1-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ