Λουκάκου – «Είμαι ηγέτης, προσπαθώ να κάνω άπαντες να νιώθουν άνετα» (vid)

Λουκάκου – «Είμαι ηγέτης, προσπαθώ να κάνω άπαντες να νιώθουν άνετα» (vid)

Ο Ρομέλου Λουκάκου λίγες μέρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Τσέλσι παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι, ο διεθνής Βέλγος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων και χαρακτήρισε τον εαυτό του «ηγέτη».

«Είμαι ηγέτης αλλά και ένας παίκτης της ομάδας, που προσπαθεί να κάνει άπαντες να νιώσουν άνετα. Όταν έπαιζα στην Ίντερ και ήμουν αρχηγός της εθνικής ομάδας του Βελγίου, φρόντιζα να έχουν όλοι αυτοπεποίθηση και να ξέρουν τι να κάνουν,» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λουκάκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νιώθω πιο ολοκληρωμένος. Προσπάθησα να βελτιώσω όλες τα σημεία που χρειάζεται ένας επιθετικός και θέλω να συνεχίσω να βελτιώνω τις μικρές λεπτομέρειες. Είμαι ηγέτης, αλλά και ένας παίκτης της ομάδας, που προσπαθεί να κάνει άπαντες να νιώσουν άνετα.

Όταν έπαιζα στην Ίντερ και ήμουν αρχηγός της εθνικής ομάδας του Βελγίου, φρόντιζα να έχουν όλοι αυτοπεποίθηση και να ξέρουν τι να κάνουν. Όταν υπάρχει μια δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι, μπορούν να στηριχτούν σε εμένα. Θα ενθαρρύνω πάντα τους συμπαίκτες μου, δεν θα τους αδικώ.

Προσπαθώ να παραμείνω θετικός και να βεβαιωθώ ότι κερδίζουμε το παιχνίδι γιατί αυτό είναι πάντα το πιο σημαντικό πράγμα. Θέλω απλώς να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να νικά και να είμαι διαθέσιμος τόσο για τον προπονητή όσο και για τους συμπαίκτες μου. Θέλω να βεβαιωθώ ότι νιώθουν άνετα και μπορούν να στηριχτούν σε εμένα σε όποια κατάσταση κι αν βρισκόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ