«Προχωράει για Σεμέδο η Γουλβς – Τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ η μεταγραφή»

«Προχωράει για Σεμέδο η Γουλβς – Τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ η μεταγραφή»

Το «maisfutebol» αναφέρει πως Ολυμπιακός και Γουλβς βρίσκονται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων για τον Ρούμπεν Σεμέδο, με τη μεταγραφή να κλείνει στα 10-12 εκατ. ευρώ.

Πολύ κοντά στη Γουλβς φαίνεται πως είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα «maisfutebol» που αναφέρει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με την αγγλική ομάδα για την πώληση του Πορτογάλου άσου.

Θυμίζουμε πως ο Σεμέδο τέθηκε εκτός ομάδας μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς και όπως φαίνεται είναι απίθανο να συνεχίσει στον Πειραιά. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, η αρχική τιμή του 27χρονου άσου είναι στα 15 εκατ. ευρώ ωστόσο το deal θα κλείσει με ένα ποσό στα 10-12 εκατ. ευρώ.

Μένει να δούμε αν το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας επιβεβαιωθεί με τον Σεμέδο να γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής που θα κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο μετά τους Ντάνιελ Ποντένσε και Ζοσέ Σα. Στα δύο χρόνια του στον Ολυμπιακό ο Σεμέδο έχει καταγράψει 93 συμμετοχές με 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ