Τότεναμ : Με πατερίτσες ο Χάρι Κέιν (pics)

Τότεναμ : Με πατερίτσες ο Χάρι Κέιν (pics)

Ο Χάρι Κέιν δεν έκανε εξετάσεις την Δευτέρα (12/3), όπως είχε προαναγγείλει ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, προκειμένου να γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στον αστράγαλο. Ωστόσο, εθεάθη με πατερίτσες και προστατευτική μπότα σε έξοδό του.

Όσο περνάνε οι ώρες ολοένα και αυξάνεται η αγωνία στις τάξεις της Τότεναμ όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Χάρι Κέιν.

Ο σούπερ σταρ των Λονδρέζων στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Όλοι περίμεναν πως ο 24χρονος φορ την Δευτέρα (12/3) θα έκανε εξετάσεις, προκειμένου το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος της ζημιάς. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό μιας και το πρήξιμο στον αστράγαλο του Κέιν δεν υποχώρησε και έτσι οι εξετάσεις αναβλήθηκαν, αφού όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμά τους μόνο ξεκάθαρο δεν θα ήταν.

Παράλληλα, το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος είναι με πατερίτσες, ενώ φοράει και προστατευτική μπότα, ώστε να ξεπεράσει όσο το δυνατόν το χτύπημα στον αστράγαλο και να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τους Λονδρέζους άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ