«Έτοιμο το deal Σεμέδο-Γουλβς»

«Έτοιμο το deal Σεμέδο-Γουλβς»

Οι Άγγλοι γράφουν για την επικείμενη μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο στη Γουλβς και αναφέρουν πως ο Πορτογάλος αμυντικός πλησιάζει στους «Λύκους», με τη συμφωνία να προβλέπει δανεισμό και οψιόν αγοράς ύψους 9 εκατ. ευρώ.

Πιο κοντά από ποτέ στην Premier League ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Σύμφωνα με νέο αγγλικό δημοσίευμα, το deal μεταξύ της Γουλβς και του Ρούμπεν Σεμέδο είναι έτοιμο. Η «Sun» αναφέρει πως όλα δείχνουν ότι ο Σεμέδο πιθανότατα θα πάει στους «Λύκους» με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και πως η οψιόν αγοράς θα ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Ο προπονητής της Γουλβς, Μπρούνο Λαγκ, θέλει την ομάδα του να παίζει πιο ψηλά. Με πιεστική άμυνα και αρκετό πρέσινγκ. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση του Σεμέδο. Για την ακρίβεια, αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίον ο στόπερ του Ολυμπιακού είναι πολύ ψηλά στη λίστα των Άγγλων.

Μέχρι και πριν λίγες μέρες τα αγγλικά Μέσα μιλούσαν για κανονική μεταγραφή, με 9-10 εκατ. ευρώ, αλλά η «Sun» σήμερα (18/8) επανέρχεται με νέο ρεπορτάζ το οποίο κάνει λόγο για δανεισμό με οψιόν αγοράς 9 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γουλβς έχει ανάγκη από δύο μεταγραφές αυτή τη στιγμή. Ενός στόπερ (πιθανώς αυτός να είναι ο Σεμέδο) και ενός αμυντικού χαφ.

Τέλος, το πρόβλημα με τη βίζα είναι ένα τυπικό θέμα το οποίο αναμένεται να ξεπεραστεί, άρα πιθανότατα δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τη μετακίνηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ