Τότεναμ – Δεν ταξίδεψε στην Πορτογαλία ο Κέιν

Τότεναμ – Δεν ταξίδεψε στην Πορτογαλία ο Κέιν

Ο Κέιν δεν ταξίδεψε στην Πορτογαλία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Τότεναμ για το παιχνίδι με την Πάσος Φερέιρα αν και είχε δηλωθεί στην λίστα.

Ο Χάρι Κέιν είχε δηλωθεί κανονικά στην λίστα του Europa Conference League της Τότεναμ για τα παιχνίδια με την Πάσος Φερέιρα, ωστόσο δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την Πορτογαλία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη φούντωσαν ξανά οι φήμες περί αποχώρησης του Άγγλου από την Τότεναμ. Μάλιστα ο αρχηγός της Τότεναμ φέρεται να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον με τον πρόεδρο της Τότεναμ  Ντάνιελ Λέβι, για το γεγονός ότι δεν τον αφήνει να φύγει από την ομάδα με σκοπό να μετακομίσει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία μιλούν για πρόταση περίπου στα 130 εκατομμύρια ευρώ από την Σίτι. Πάντως, η απουσία του Χάρι Κέιν από την αποστολή για την Πορτογαλία, όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα δεν έχει να κάνει με κάποια επικείμενη μεταγραφή του, αλλά αφορά την φυσική του κατάσταση, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος επειδή είχε χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Τότεναμ Νούνο Εσπιρίτο θα ήθελε να τον έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι της Κυριακής με την Γουλβς για την δεύτερη αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ