Τότεναμ – Ο εκλεκτός του Νούνο για το κέντρο της άμυνας

Τότεναμ – Ο εκλεκτός του Νούνο για το κέντρο της άμυνας

Τον Ντομίνγκος Ντουάρτε της Γρανάδας έχει ζητήσει ο Νούνο για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας της Τότεναμ.

Έντεκα ημέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η Τότεναμ θέλει να προσθέσει τα τελευταία κομμάτια στο παζλ του ρόστερ της επόμενης περιόδου. Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο κοιτάει διάφορες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και έχει βρει τον εκλεκτό.

Ο λόγος για τον 26χρονο Ντομίνγκος Ντουάρτε, ο οποίος αγωνίζεται στην La Liga, με την φανέλα της Γρανάδας. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην ομάδα της Ανδαλουσίας από το καλοκαίρι του 2019, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες του έδωσαν το εισιτήριο και για την Εθνική της χώρας του, με την οποία μετράει δύο συμμετοχές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Εστορίλ, ενώ γρήγορα μεταπήδησε σε αυτές της Σπόρτινγκ. Με την πρώτη ομάδα της Λισαβόνας δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα παιχνίδι, με την Γρανάδα να τον αγοράζει πριν δύο χρόνια έναντι 3 εκατ. ευρώ και έπειτα από διαδοχικούς δανεισμούς σε Μπελενένσες, Τσάβες και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Θυμίζουμε πως οι Spurs έχουν αποκτήσει ήδη τον Κριστιάν Ρομέρο για το κέντρο της άμυνας, ενώ κοίταζαν επίμονα και την περίπτωση του Ιάπωνα Τομιγιάσου, αλλά φαίνεται πως η Μπολόνια αποτέλεσε ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ