Γκουαρντιόλα για Λεβαντόφσκι – «Επόμενη ερώτηση, δεν φεύγει από την Μπάγερν Μονάχου»

Γκουαρντιόλα για Λεβαντόφσκι – «Επόμενη ερώτηση, δεν φεύγει από την Μπάγερν Μονάχου»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για την περίπτωση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος ζήτησε να φύγει από την Μπάγερν, αλλά ο Καταλανός ούτε που συζητά το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ψάχνει για επιθετικό ώστε να αντικαταστήσει τον Κουν Αγκουέρο, ο οποίος αποχώρησε μετά από μια δεκαετία από την Μάντσεστερ Σίτι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Η περίπτωση του Χάρι Κέιν βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και καιρό, με την Τότεναμ όμως να μην είναι τόσο δεκτική στο να τον παραχωρήσει στους Πολίτες. Η Σίτι θα προσπαθήσει μέχρι τελευταία στιγμή για τον Άγγλο επιθετικό, για τον οποίο είναι διατεθειμένη να προσφέρει 150 εκατομμύρια ευρώ συν έμψυχα ανταλλάγματα.

Ωστόσο από το πουθενά, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου, θέλοντας να ψάξει για νέες περιπέτειες στην καριέρα του. Βέβαια οι Βαυαροί δεν θέλουν να τον χάσουν και δεν δείχνουν πρόθυμοι να τον αφήσουν να φύγει.

Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου για το ενδεχόμενο απόκτησης του Πολωνού επιθετικού, αλλά φρόντισε να κόψει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Συγκεκριμένα δεν απάντησε καν σε σχετική ερώτηση, τονίζοντας πως ο Λεβαντόφσκι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Μπάγερν.

Έτσι οι δυο τους δεν θα συνεργαστούν ξανά, καθώς έχει προηγηθεί η κοινή θητεία τους από το 2014 μέχρι το 2016.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ