Φάρκε – «Δεν ήθελα να ντροπιάσω τον Γιαννούλη, είναι πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο»

Φάρκε – «Δεν ήθελα να ντροπιάσω τον Γιαννούλη, είναι πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο»

Ο προπονητής της Νόριτς εξήγησε τον λόγο για τον οποίο έκανε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τη Σίτι τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα της Νόριτς με τη Μάντσεστερ Σίτι και ο προπονητής των «καναρινιών», Ντάνιελ Φάρκε εξήγησε τον λόγο της αλλαγής.

Όπως ανέφερε, η προσαρμογή σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολη και ουσιαστικά ήθελε να πραστατέψει τον Έλληνα άσο που και την πρώτη αγωνιστική είχε πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Σαλάχ.

‘Οσα είπε ο Φάρκε:

«Ηταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο για τον Δημήτρη. Ήταν μια δύσκολη αρχή για αυτόν και είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισε τον Σαλάχ που τελείωσε το ματς με ένα γκολ και δύο ασίστ. Ήθελα να περιμένω, τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο, ώστε να μην τον ντροπιάσω τόσο πολύ αλλά πρέπει να αποδεχτούμε πως είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να προσαρμοστεί και πρέπει να εκπληρώσει το ρόλο του με περισσότερη ποιότητα. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και πρέπει να τον έχουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα προσαρμοστεί σε αυτό το επίπεδο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ