Άρσεναλ – Τσέλσι 0-2 – Luk who is back!

Άρσεναλ – Τσέλσι 0-2 – Luk who is back!

Με έναν Ρομέλου Λουκάκου να τον... πιείς στο ποτήρι και να σκοράρει στο ντεμπούτο του, η Τσέλσι έκανε «πάρτι» μέσα στο «Έμιρεϊτς» απέναντι στην Άρσεναλ και πήρε το λονδρέζικο ντέρμπι επικρατώντας με 2-0!

Εύκολα και απλά με πρωταγωνιστή τον Ρομέλου Λουκάκου! Με μία πειστικότατη μέσα στο «Έμιρεϊτς», η Τσέλσι δεν άφησε κανένα περιθώριο στην τραγική Άρσεναλ, ο Λουκάκου σκόραρε στο ντεμπούτο του στη 2η του θητεία και η ομάδα του Τόμας Τούχελ πήρε το λονδρέζικο ντέρμπι επικρατώντας με 2-0 για τη 2η αγωνιστική της Premier League.

«Τρομακτικός» ο Βέλγος επιθετικός που έδειξε τις προθέσεις του από νωρίς, κάνοντας «σμπαράλια» την άμυνα των «κανονιέρηδων» σχεδόν σε κάθε κατεβασιά! Εκπληκτικός και ο Ρις Τζέιμς που τελείωσε με ένα γκολ και μία ασίστ.

Από το κακό στο χειρότερο η Άρσεναλ που ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει αυτή τη στιγμή, την ώρα που ο Μικέλ Αρτέτα βρίσκεται πλέον στα… σχοινιά.

Μόλις 15 λεπτά χρειάστηκαν στον Ρομέλου Λουκάκου για να ανοίξει λογαριασμό με την μπλε φανέλα και να δώσει κεφάλι στην Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι. Ο 28χρονος κάλυψε την μπάλα με το σώμα, έδωσε στον Κόβασιτς ο οποίος βρήκε με τρομερή πάσα τον Τζέιμς, με τον Άγγλο να σερβίρει σε κενή εστία στον Λουκάκου για το 1-0!

Η ομάδα του Τούχελ συνέχισε με το πόδι στο γκάζι, με τους ποδοσφαιριστές του Αρτέτα να μη βρίσκουν απαντήσεις στις επιθέσεις των «μπλε» που έδειχναν πιο… διψασμένοι από ποτέ! Το δεύτερο γκολ μύριζε και δεν άργησε να έρθει.

Σκόρερ αυτή τη φορά ο Ρις Τζέιμς, που από δημιουργός έγινε εκτελεστής. Ο Άγγλος εκμεταλλεύτηκε την άψογη ομαδική συνεργασία και με ένα τρομερό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λένο και σημείωσε το 2-0 στο 35ο λεπτό!

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Άρσεναλ προσπάθησε να ανεβάσει στροφές και να μειώσει, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει χώρο για κάποια κλασική ευκαιρία. Μάλιστα, την πιο καθαρή φάση την είχε η Τσέλσι, με τον Λουκάκου να αγγίζει το 3ο γκολ, το οποίο αποσόβησε ο Λένο με μία μεγάλη επέμβαση.

Το σκορ δεν άλλαξε, η Τσέλσι κράτησε εύκολα το «τρίποντο», έκανε το δύο στα δύο και πηγαίνει στο «Άνφιλντ» στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Σέντρικ, Πάμπλο Μάρι, Τίρνεϊ (66’ Ταβάρες), Χόλντινγκ, Τζάκα, Λοκονγκά, Σμιθ Ρόου, Σακά (61’ Ομπαμεγιάνγκ), Πεπέ, Γκάμπριελ Μαρτινέλι (79’ Μπαλογκάν)

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Τζέιμς, Κόβατσιτς (72’ Καντέ), Ζορζίνιο, Μάουντ (82′ Ζιγές), Χάβερτς (88′ Βέρνερ), Λουκάκου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ