Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Επιμένουν οι Άγγλοι για Λεβαντόβσκι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Επιμένουν οι Άγγλοι για Λεβαντόβσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκτός Γερμανίας και Μπάγερν Μονάχου. Ο Πολωνός διεθνής φορ θεωρεί πως έχει κλείσει ο κύκλος του στην Bundesliga και θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και συγκεκριμένα σε άλλο πρωτάθλημα, το αγγλικό ή το ισπανικό. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο διεθνής επιθετικός […]

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκτός Γερμανίας και Μπάγερν Μονάχου. Ο Πολωνός διεθνής φορ θεωρεί πως έχει κλείσει ο κύκλος του στην Bundesliga και θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και συγκεκριμένα σε άλλο πρωτάθλημα, το αγγλικό ή το ισπανικό.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο διεθνής επιθετικός έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα, ώστε το καλοκαίρι να φύγει από την Bundesliga. Ήδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δείξει ενδιαφέρον και ετοιμάζει πρόταση, που ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ, στην περίπτωση που οι Βαυαροί ανοίξουν την πόρτα της εξόδου στον Πολωνό στράικερ.

Το ενδιαφέρον τους έχουν επίσης εκφράσει Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι. Ο Λεφαντόφσκι θέλει να λύσει το συμβόλαιό του που ισχύει έως το 2021 και για τον λόγο αυτό προσέλαβε τον γνωστό ατζέντη, Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος έχει αναλάβει τις επαφές με τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ