Σόλσκιερ – «Είμαι χαρούμενος με τις κινήσεις που έχουμε κάνει»

Σόλσκιερ – «Είμαι χαρούμενος με τις κινήσεις που έχουμε κάνει»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε πως είναι χαρούμενος για τις κινήσεις που έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεταγραφικό παζάρι, χωρίς να αποκλείει κάτι μέχρι το τέλος της προθεσμίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε συνετά αλλά ουσιαστικά στο μεταγραφικό παζάρι, καλύπτοντας τα κενά που θεωρούσε απαραίτητα. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» απέκτησαν τον Τζέιντον Σάντσο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 85 εκατ. ευρώ και τον Ραφαέλ Βαράν από την Ρεάλ Μαδρίτης με 50 εκατ. ευρώ. Η πρώτη επίσημη απόκτηση ήταν ο Άγγλος τερματοφύλακας Τομ Χίτον που επέστρεψε στην ομάδα ως ελεύθερος.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει πλέον να διαχειριστεί ένα πλήρες ρόστερ, με τις απαιτήσεις στο πρόσωπό του να έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Ο Νορβηγός είδε την διοίκηση να ενισχύει σημαντικά την ομάδα και πλέον καλείται να αποδείξει πως μπορεί να αντέξει το βάρος του πάγκου της Γιουνάιτεντ.

Ο 48χρονος τεχνικός εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τις μεταγραφικές κινήσεις, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και άλλη μεταγραφή αν παρουσιαστεί η ευκαιρία, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στους Σαούλ, Καμαβινγκά ή σε έναν δεξιό μπακ.

«Δεν νομίζω ότι θα γίνουν πολλά από εδώ και πέρα. Αν γίνει, θα είναι σαν bonus. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Αλλά κινηθήκαμε πολύ καλά στο μεταγραφικό παράθυρο. Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα έχουμε κάνει»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ