Λουκάκου – «Θα σας μάθω πώς να σκοράρετε!» (vid)

Λουκάκου – «Θα σας μάθω πώς να σκοράρετε!» (vid)

Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Τσέλσι, και σε κάθε προπόνηση φροντίζει να επιδεικνύει το ταλέντο του με τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν.

Η μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι έχει δημιουργήσει «πανδαιμόνιο» στο Λονδίνο, τόσο στις τάξεις των φιλάθλων όσο και στο εσωτερικό της ομάδας. Ο Βέλγος στράικερ επιδεικνύει κάθε φορά το ταλέντο του, πράγμα το οποίο δε λείπει από την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Στην νίκη της Τσέλσι επί της Άρσεναλ (2-0) ο Λουκάκου συνέβαλε τα μέγιστα, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο γκολ των «Μπλε».

Στην τελευταία προπόνηση της Λονδρέζικης ομάδας ο 28χρονος επιθετικός πέτυχε ένα γκολ ιδιαίτερης ομορφιάς, και οι συμπαίκτες του, αποθέωσαν την προσπάθειά του. Ο ίδιος, προκειμένου να τούς ευχαριστήσει απευθύνθηκε με χιουμοριστικό ύφος λέγοντας πως, «Θα σας μάθω όλους πώς να σκοράρετε!».

Ο Λουκάκου βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και η ενέργειά του στον αγωνιστικό χώρο έχει γίνει αντιληπτή από το πρώτο κιόλας παιχνίδι των Λονδρέζων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ