«Βόμβα» από την As – «Τα βρήκε ο Ρονάλντο με τη Σίτι»

«Βόμβα» από την As – «Τα βρήκε ο Ρονάλντο με τη Σίτι»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα βρήκε σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι και το μόνο που απομένει πλέον είναι η συμφωνία ανάμεσα στους Πολίτες και την Γιουβέντους.

Όπως μεταδίδει η ισπανική ΑS, o Kριστιάνο Ρονάλντο τα έχει βρει σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι για να μετακινηθεί στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Πορτογάλος ήθελε να αποχωρήσει από την Γιουβέντους και φαίνεται πως θα πραγματοποιήσει την μεγάλη του επιστροφή στα αγγλικά γήπεδα για να αγωνιστεί και πάλι στο Μάντσεστερ, αλλά αυτή τη φορά στη μπλε πλευρά της πόλης και όχι στην κόκκινη, εκεί δηλαδή που πρωτοσυστήθηκε στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή με την φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος έχει συμφωνήσει με τους Πολίτες για διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα 15 εκατ. ευρώ και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το δεύτερο μεγάλο μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού μετά την μετακίνηση του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες.

Εκεί υπάρχει το αγκάθι, με την Γιουβέντους να ζητά 30 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, αλλά την Σίτι να μην είναι διατεθειμένη να δώσει ένα τέτοιο ποσό και θέλει να τον πάρει ελεύθερο, με το συμβόλαιο του 36χρονου να εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρόθυμη να δώσει και έναν παίκτη ως αντάλλαγμα για να πετύχει την μεταγραφή, αλλά και εκεί συναντιούνται δυσκολίες, καθώς η Μεγάλη Κυρία θέλει τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ενώ οι Πολίτες προσφέρουν τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση, με την άφιξη του Ζόρζε Μέντες στο Τορίνο για να συζητήσει το μέλλον του πελάτη του, αναμένεται να είναι κρίσιμες και να δείξουν πως θα καταλήξει το φλέγον θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ