Τότεναμ – Νούμερα ένα στόχος ο Αουάρ

Τότεναμ – Νούμερα ένα στόχος ο Αουάρ

Ο Χουσέμ Αουάρ της Λυών βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για την ενίσχυση της Τότεναμ στην μεσαία γραμμή.

Η Τότεναμ δεν έχει κλείσει τις μεταγραφικές της υποθέσεις, καθώς πέρα από την περίπτωση του Ανταμά Τραορέ για τα άκρα της επίθεσης, κοιτάει και τον Γάλλο μέσο της Λυών, Χουσέμ Αουάρ.

O 23χρονος θεωρείται ο ιδανικός για την ενίσχυση στο χώρο του κέντρου για τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος βλέπει στον Αουάρ στοιχεία που δεν υπάρχουν στους υπάρχοντας παίκτες του ρόστερ.

Η Τότεναμ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Λυών, προσπαθώντας να πείσει τους Γάλλους να παραχωρήσουν τον Αουάρ με ένα ποσό της τάξης των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Οι απαιτήσεις των Λυωνέ ανέρχονται στα 5ο εκατ., αλλά ο παίκτης μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό σύμμαχο σε αυτή την «επιχείρηση».

Για τον Αουάρ ενδιαφέρθηκε έντονα και η Άρσεναλ, αλλά η απόκτηση του Όντεγκααρντ δεν καταστά δυνατή και δεύτερη οικονομική υπέρβαση.

Ο 23χρονος είναι γέννημα – θρέμμα της Λυών, καθώς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του συλλόγου, τον οποίο συνεχίζει μέχρι σήμερα να υπηρετεί. Συνολικά έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας 173 φορές, με απολογισμό 32 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ