Άφησε ανοιχτή τη συμμετοχή του Τσιμίκα με την Τσέλσι ο Κλοπ

Άφησε ανοιχτή τη συμμετοχή του Τσιμίκα με την Τσέλσι ο Κλοπ

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από το βασικό σχήμα της Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας απέναντι στην Τσέλσι, ο Γιούργκεν Κλοπ!

Οι τρομερές του εμφανίσεις και η ωριμότητα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο ο Κώστας Τσιμίκας, έχουν «τρελάνει» τους φιλάθλους της Λίβερπουλ και γενικότερα όλο το «Νησί» που βλέπει τον Έλληνα αριστερό μπακ να… μαγεύει!

Τόσο που ο Γιούργκεν Κλοπ «πονοκεφαλιάζει» για τη θέση του αριστερού μπακ στο αυριανό ντέρμπι με την Τσέλσι. Ο προπονητής της Λίβερπουλ κλήθηκε να απαντήσει για τον ποιον θα επιλέξει για το μεγάλο ντέρμπι με τους «μπλε» ανάμεσα στον Έλληνα μπακ και τον Ρόμπερτσεον, με τον Γερμανό να αναφέρει πως θα αγωνιστεί αυτός που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση.

«Δεν υπάρχει καμία… μάχη. Έχει να κάνει με το ποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε δύο πάρα πολύ καλούς αριστερούς μπακ και αυτή ήταν η ιδέα μας από την περασμένη σεζόν. Και οι δύο θα πάρουν πολλά παιχνίδια φέτος. Είναι στο χέρι τους, ώστε να με κάνουν να αποφασίσω», δήλωσε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ