«Άνοιγμα» Σόλσκιερ σε Ρονάλντο – «Ξέρει ότι είμαστε εδώ»

«Άνοιγμα» Σόλσκιερ σε Ρονάλντο – «Ξέρει ότι είμαστε εδώ»

«Άνοιγμα» του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Νορβηγό τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «κλείνει» μάτι στον Πορτογάλο σούπερ σταρ και να δηλώνει πως ... ξέρει που μπορεί να βρει τους «κόκκινους διαβόλους»!

Φαίνεται πως έχει ακόμα πολύ… ψωμί η υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μπορεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να οδεύει όπως όλα δείχνουν στο Μάντσεστερ, ωστόσο η πλευρά παραμένει ακόμη άγνωστη!

Παρότι, όλα δείχνουν πως η Σίτι θα είναι ο προορισμός του 36χρονου, στη μάχη μπήκε από το… πουθενά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και μάλιστα… σχεδόν επίσημα, καθώς ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έκανε «άνοιγμα» στη σημερινή συνέντευξη Τύπου!

Ο Νορβηγός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε αρχικά έκπληκτος από την απόφαση του Ρονάλντο να αποχωρήσει και έστειλε παράλληλα το μήνυμα του, αναφέροντας πως εφόσον θέλει να αλλάξει ομάδα, ξέρει που θα βρει τους «κόκκινους διαβόλους»!

«Ο Ρονάλντο είναι ένας θρύλος στον σύλλογο, ο κορυφαίος όλων αν ρωτάτε εμένα. Ήμουν αρκετά τυχερός που αγωνίστηκα δίπλα του. Ο Μπρούνο μιλάει συνεχώς μαζί του και ξέρει πως νιώθουμε για εκείνον. Αν φύγει ποτέ από τη Γιουβέντους ξέρει που μπορεί να μας βρει», δήλωσε ο Σόλσκιερ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ