Γκουαρδιόλα για Ρονάλντο – «Σε τρεις με τέσσερις μέρες όλα μπορούν να συμβούν»

Γκουαρδιόλα για Ρονάλντο – «Σε τρεις με τέσσερις μέρες όλα μπορούν να συμβούν»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που συνδέουν την Μάντσεστερ Σίτι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ για την τρίτη αγωνιστική της Premier League και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως όλα μπορούν να συμβούν μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος, χωρίς όμως να δώσει περισσότερα στοιχεία γύρω από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όλα μπορούν να συμβούν μέσα σε τρεις με τέσσερις μέρες. Λίγοι παίκτες μπορούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους και ο Ρονάλντο είναι ανάμεσα σε αυτούς. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν».

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τον ξένο τύπο, η Μάντσεστερ Σίτι έχει προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τις ετήσιες αποδοχές να φτάνουν τα 15 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως και η Γιουνάιτεντ έχει κάνει γερό μπάσιμο για τον Πορτογάλο και μένει να φανεί σε ποια πλευρά του Μάντσεστερ θα κάτσει η μπίλια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ