Ετοιμάζεται το «μπαμ» – Η Γιουνάιτεντ έκανε επίσημη πρόταση στην Γιουβέντους για τον Ρονάλντο

Ετοιμάζεται το «μπαμ» – Η Γιουνάιτεντ έκανε επίσημη πρόταση στην Γιουβέντους για τον Ρονάλντο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε επίσημη πρόταση στην Γιουβέντους για να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να τον επαναφέρει στις τάξεις της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μένει στο φιλολογικό ενδιαφέρον για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και προχωρά κανονικά το σχέδιο για να πετύχει την επιστροφή του στην ομάδα. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έκαναν επίσημη πρόταση στην Γιουβέντους για την απόκτηση του Πορτογάλου σταρ και αναμένουν την απάντηση της Μεγάλης Κυρίας.

Τα ξένα μέσα δεν έχουν κάνει γνωστό το ποσό που προσφέρει η Γιουνάιτεντ, αν και αυτό θα κυμαίνεται γύρω στα 30 εκατ., όσα δηλαδή ζητούσε η Γιουβέντους από την Μάντσεστερ Σίτι. Στις διαπραγματεύσεις δεν εμπλέκεται ο Πολ Πογκμπά, με την ομάδα του Σόλσκιερ να σκοπεύει να ανανεώσει και μαζί του την συνεργασία, και δεν έχει πρόθεση να τον αφήσει να φύγει.

Οι Πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα μπορεί να ήταν σε θέση φαβορί, αλλά δεν υπήρξε καμιά οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και τον Ρονάλντο, παρά μόνο είχαν κάνει συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν υπήρχε στο κάδρο του Πορτογάλου σούπερ σταρ μέχρι σήμερα, αλλά οι πιέσεις που δεχόταν ο Ζόρζε Μέντες από τον ίδιο τον Ρονάλντο για να του βρει την επόμενη ομάδα του, ανέτρεψαν τα πράγματα και πλέον θεωρείται θέμα χρόνου ο 36χρονος να πραγματοποιήσει την μεγάλη του επιστροφή στο Θέατρο των Ονείρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ