Άνω-κάτω η Ευρώπη – Τα «σπρώχνει» για Χάαλαντ η Σίτι

Άνω-κάτω η Ευρώπη – Τα «σπρώχνει» για Χάαλαντ η Σίτι

Μετά το... σήριαλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που εξελίχθηκε σε φιάσκο, η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό είναι έτοιμη να τα «σπρώξει» χοντρά για τον Χάαλαντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είδε την συμπολίτισσά της Γιουνάιτεντ να ανακοινώνει την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να βλέπει τους υποψήφιους στόχους του για την κορυφή της επίθεσης να λιγοστεύουν επικίνδυνα, λίγες μέρες πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου.

Ένας όμως πολύ δυνατός παραμένει στο παιχνίδι και σύμφωνα με την ιταλική Corriere dello Sport, πρόκειται για τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Νορβηγός επιθετικός των Βεστφαλών έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων, με τους Πολίτες να αναμένονται να κινηθούν για την απόκτησή του ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά το «φιάσκο» στην υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ περιμένει μια πρόταση που να αγγίζει τα 150 εκατ. ευρώ, με την Σίτι να έχει τέσσερις μέρες μπροστά της για να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή.

Ωστόσο οι Πολίτες δεν πρόκειται να παίξουν μόνοι τους σε αυτή την υπόθεση, με την Παρί Σεν Ζερμέν να καιροφυλαχτεί στη γωνία, καθώς κοιτάει τον Χάαλαντ για πιθανό αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ.

Θυμίζουμε πως από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, η Μάντσεστερ Σίτι κυνηγά την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού μετά την φυγή του Αγκουέρο, και εφόσον η περίπτωση του Χάρι Κέιν δεν τελεσφόρησε, τώρα μπαίνει στο προσκήνιο ο 21χρονος χαρισματικός στράικερ της Ντόρτμουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ