Γιουνάιτεντ – Ο Κριστιάνο την κάνει… τρομακτική (pic)

Γιουνάιτεντ – Ο Κριστιάνο την κάνει… τρομακτική (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι Κόκκινοι Διάβολοι δημιούργησαν μια υπεροπλία σε όλες τις θέσεις.

Η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γεγονός. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα αγωνίζεται και πάλι μετά από δώδεκα χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ» και οι προσδοκίες από την ομάδα του Σόλσκιερ έχουν αυξηθεί κατά πολύ.

Άλλωστε αυτές ήταν που έπεισαν τον Ρονάλντο να επιστρέψει, καθώς πιστεύει πως με αυτούς τους συμπαίκτες μπορεί να οδηγήσει την Γιουνάιτεντ και πάλι σε μεγάλες δόξες. Μια απλή ματιά φτάνει για να καταλάβει κανείς πως η υπεροπλία που αποκτούν με την απόκτηση του 36χρονου οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι τεράστια, καθώς μπορούν να υπολογίζουν σε τουλάχιστον τρεις παίκτες στις περισσότερες θέσεις.

Ξεκινώντας από το τέρμα, έχουμε τους Ντε Χέα, Χέντερσον και Χίτον. Στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν οι Μαγκουάιρ, Βαράν, Μπαϊγί και Λίντελοφ, ενώ στα άκρα, συναντάμε στα δεξιά τους Μπισάκα, Νταλότ και αριστερά τους Σο, Τέλες.

Στη μεσαία γραμμή έχουμε τους ΜακΤόμινι, Μάτιτς, Περέιρα, Πογκμπά, Φρεντ, Φαν Ντε Μπέεκ, Μπρούνο Φερνάντες, Μάτα και Λίγκαρντ. Στα άκρα της επίθεσης, μπορούν να αγωνιστούν οι Σάντσο, Τζέιμς, Αμάντ Τραορέ, Ράσφορντ και Μαρσιάλ, ενώ στην κορυφή υπάρχουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκρίνγουντ και Καβάνι.

Φυσικά η μεταγραφική περίοδος δεν έληξε ακόμα και δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ