Κιν για Ρονάλντο – «Αν έβλεπε την εμφάνιση της Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς, δεν θα υπέγραφε το συμβόλαιό του»

Κιν για Ρονάλντο – «Αν έβλεπε την εμφάνιση της Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς, δεν θα υπέγραφε το συμβόλαιό του»

Ο Ρόι Κιν ήταν καυστικός σχολιάζοντας την εμφάνιση της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουλβς, λέγοντας πως αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβλεπε το παιχνίδι, δεν θα ερχόταν να αγωνιστεί στην ομάδα.

Ο Ρόι Κιν είναι γνωστός για τον ευθύ τρόπο με τον οποίο σχολιάζει τα πράγματα και ειδικά όσα αφορούν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Άλλωστε έχει περάσει δώδεκα ολόκληρα χρόνια (1993-2005) στον σύλλογο και ξέρει αρκετά καλά το μέγεθος και τις απαιτήσεις του. Ο Ιρλανδός εργάζεται πλέον ως αναλυτής και σχολιαστής αγώνων για το βρετανικό δίκτυο SkySports και φρόντισε να πετάξει το γάντι στην πρώην ομάδα του.

Η Γιουνάιτεντ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Γουλβς, αλλά η εμφάνισή της δεν ικανοποίησε τον κόσμο της. Ο Γκρίνγουντ έδωσε την νίκη στους Κόκκινους Διαβόλους, αλλά ο Κιν ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τον τρόπο που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι.

Με αφορμή μάλιστα την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα, ανέφερε κατά την διάρκεια του αγώνα: «Η μόνη μου ανησυχία είναι να μην βλέπει το παιχνίδι ο Κριστιάνο, γιατί θα ήθελε να πάρει πίσω την απόφασή του να υπογράψει στην Γιουνάιτεντ. Πραγματικά, δεν είναι αρκετά καλή η εικόνα της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ