Γιουνάιτεντ – Τελειώνει του Τζέιμς στη Λιντς- Τί θα γίνει με το νούμερο «7»

Γιουνάιτεντ – Τελειώνει του Τζέιμς στη Λιντς- Τί θα γίνει με το νούμερο «7»

Άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Λιντς ο δανεισμός του Ντάνιελ Τζέιμς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 28 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους. Η αποχώρηση του Ουαλού επιθετικού ανοίγει το δρόμο για τον Ρονάλντο να πάρει το νούμερο «7».

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου να ανακοινωθεί η παραχώρηση του Ντάνιελ Τζέιμς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λιντς. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αφορά στον δανεισμό του 23χρονου επιθετικού έναντι 28 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους, και με τη διάρκεια του συμβολαίου να ξεπερνα τα δύο χρόνια, ωστόσο το ζήτημα αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Ο παίκτης πρόκειται να αναχωρήσει το βράδυ της Δευτέρας (30/8) για το Λιντς, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Για τον Ουαλό επιθετικό έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον της και η Έβερτον, ωστόσο είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί από τη Λιντς. Στην περίπτωση της αποχώρησης του Τζέιμς, αυξάνονται οι πιθανότητες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο να λάβει το νούμερο «7», το οποίο ανήκει στον Έντινσον Καβάνι. Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως με τη φυγή του Τζέιμς, ο Καβάνι θα αποχωριστεί το νούμερο «7» και θα πάρει το «21» που μέχρι πρότινος άνηκε στον Ουαλό, με το «CR7» να συνεχίζει την παράδοση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να πάρει ειδική άδεια από την Premier League  προκειμένου να πραγματοποιήσει την εν λόγω αλλαγή, καθώς στο αγγλικό πρωτάθλημα, οι αριθμοί των παικτών είναι κατοχυρωμένοι από την έναρξη της σεζόν και δεν δίνεται η δυνατότητα αλλαγής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ