Ο Ρονάλντο επίσημα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pic)

Ο Ρονάλντο επίσημα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pic)

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η συμφωνία ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ανακοινωθεί από την Παρασκευή και σκόρπισε ενθουσιασμό και χαρά στους φίλους της ομάδας.

Ο Πορτογάλος άφησε μετά από μια τριετία την Γιουβέντους και επέστρεψε στο «Θέατρο των Ονείρων» μετά από δώδεκα χρόνια. Ο Κριστιάνο ζήτησε να αποχωρήσει από τους Μπιανκονέρι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του άνοιξε την πόρτα της επιστροφής.

Ο Πορτογάλος πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στην γενέτειρά του την Μαδέιρα και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε μετά την ανακοίνωση: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σύλλογος που είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και έχω συγκλονιστεί από όλα τα μηνύματα που έλαβα από την ανακοίνωση την Παρασκευή. Ανυπομονώ να παίξω στο Ολντ Τράφορντ μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο και να δω ξανά όλους τους οπαδούς. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα μετά τους διεθνείς αγώνες και ελπίζω να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν μπροστά μας».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ