«Όχι» της Γιουνάιτεντ στην Μπαρτσελόνα για τον Καβάνι

«Όχι» της Γιουνάιτεντ στην Μπαρτσελόνα για τον Καβάνι

Ο Έντινσον Καβάνι, έπειτα από τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς υπολογίζεται για το επιθετικό σχήμα της.

Η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προκαλέσει αναταραχή στο Νησί, με τις φήμες για την τύχη των παικτών της Γιουνάιτεντ να διαδέχονται η μία την άλλη. Στο στόχαστρο αυτή τη φορά βρέθηκε και ο Έντινσον Καβάνι, για τον οποίο τα αγγλικά μέσα, υποστήριξαν ότι συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα και αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει για τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς ο Καβάνι υπολογίζεται κανονικά από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, και πρόκειται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην φετινή σεζόν της Γιουνάιτεντ, τόσο στην Premier League όσο και στο Champions League. Οι «μπέμπηδες» μπλόκαραν τα όνειρα των «μπλαουγκράνα» για την απόκτηση του Καβάνι, deal που εξαρχής ήταν δύσκολο έως αδύνατο να επιτευχθεί.

Παράλληλα, στο θέμα των μεταγραφών, καθώς εκπνέει το βράδυ της Τρίτης (31/8) η προθεσμία, εξετάζεται το ενδεχόμενο της μετακίνησης του Άντονι Μαρσιάλ στην Παρί, με την περίπτωση να είναι ιδιαίτερα περίπλοκη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ