Απίστευτο κι όμως αληθινό – Η Τσέλσι έκλεισε τον Σαούλ στο παρά… δύο! (pic, vid)

Απίστευτο κι όμως αληθινό – Η Τσέλσι έκλεισε τον Σαούλ στο παρά… δύο! (pic, vid)

Όσο «τρελό» και αν ακούγεται, η Τσέλσι κατάφερε να κλείσει τη μεταγραφή του Σαούλ, μόλις δύο λεπτά πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ανακοινώνοντας έτσι την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού από την Ατλέτικο!

Χρειάστηκε να περάσει από χίλια κύματα. Από το στάδιο του «έχει τελειώσει οριστικά», μέχρι και από αυτό του «η μεταγραφή ναυαγεί». Ωστόσο ο Σαούλ Νίγκεθ είναι ποδοσφαιριστής της Τσέλσι με κάθε επισημότητα!

Παρότι το ντόμινο μεταξύ Σαούλ, Γκριεζμάν και Ντε Γιόνγκ φάνηκε να… ναυαγεί οριστικά, οι τρεις μεταγραφές κλείνουν κανονικά. Και πρώτη από όλες, αυτή του Ισπανού μεσοεπιθετικού στην Τσέλσι.

Όπως ανακοίνωσαν οι «μπλε», ο Σαούλ θα αγωνιστεί ως δανεικός από την Ατλέτικο για τη σεζόν αυτήν, με τους Ροχιμπλάνκος να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε και μία ρήτρα 35 εκατομμυρίων.

Ωστόσο, για να κλείσει οριστικά η υπόθεση, η Τσέλσι χρειάστηκε να δουλέψει μέχρι και την τελευταία στιγμή. Στην κυριολεξία! Διότι, σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, οι «μπλε» ολοκλήρωσαν το deal, μόλις δύο λεπτά πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου! Δύο λεπτά!!!

Ευτυχώς για όλες τις πλευρές, η ιστορία είχε τελικά… happy end!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ