Σαούλ – «Επί τρία χρόνια έκανα προπονήσεις σε άλλες θέσεις»

Σαούλ – «Επί τρία χρόνια έκανα προπονήσεις σε άλλες θέσεις»

Ο Σαούλ μετά την μεταγραφή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Τσέλσι σε δηλώσεις του ανέφερε ότι επί τρία χρόνια προπονούταν σε λάθος θέσεις τις οποίες δεν ήξερε.

Ο Σαούλ μετά την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης θα αγωνίζεται ως δανεικός στην Τσέλσι.

Ο Ισπανός μέσος κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του στην Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά του, σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα του κόσμου όπως είναι αυτό της Premier League.

Μάλιστα μετά την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε πώς τα τελευταία 3 χρόνια ο Σιμεόνε τον έβαζε να αγωνίζεται σε θέσεις στις οποίες δεν γνώριζε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα για την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά όσα ανέφερε ο Σαούλ λίγο μετά την μεταγραφή του στην Τσέλσι:  

«Επί τρία χρόνια έκανα προπονήσεις σε άλλες θέσεις εκτός από αυτή που έχω μάθει να παίζω. Η αλήθεια είναι ότι χρωστάω πολλά στον Σιμεόνε. Η Τσέλσι ήρθε σαν μια τεράστια ευκαιρία να βγω από την ζώνη της άνεσής μου και να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Μια νέα πρόκληση. Μου υποσχέθηκαν ότι… θα δουλεύω στη θέση μου.

Είχα μιλήσει με τον Σιμεόνε και τον Άνχελ Χιλ, τους είχα ζητήσει να προπονούμαι κανονικά εκεί που ξέρω να παίζω και μου το αρνήθηκαν. Έπειτα όλα πήραν τον δρόμο τους και ήρθαν οι αποφάσεις για την καριέρα μου.

Ήμουν στην Ατλέτικο από τα 13 μου χρόνια και είναι δύσκολο. Μίλησα με πολλούς ανθρώπους και η απόφαση της αποχώρησης από την Ατλέτικο ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ