Σαουθάμπτον : Ανακοίνωσε τον Χιούζ

Σαουθάμπτον : Ανακοίνωσε τον Χιούζ

Η Σαουθάμπτον βρήκε στο πρόσωπο του Μαρκ Χιουζ τον αντικαταστάτη του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Οι «άγιοι» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ουαλό προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Χιούζ, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει και ως ποδοσφαιριστής από την αγγλική ομάδα, καλείται να τη διατηρήσει στην Premier League. […]

Η Σαουθάμπτον βρήκε στο πρόσωπο του Μαρκ Χιουζ τον αντικαταστάτη του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Οι «άγιοι» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ουαλό προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Χιούζ, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει και ως ποδοσφαιριστής από την αγγλική ομάδα, καλείται να τη διατηρήσει στην Premier League. Η Σαουθάμπτον στην παρούσα φάση βρίσκεται στην 17η θέση με 28 βαθμούς, ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

«Είναι μια ομάδα με την οποία έχω συγγενικές σχέσεις λόγω του ότι έχω υπάρξει ποδοσφαιριστής της. Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρότασή της και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τη βοηθήσω να παραμείνει στην κατηγορία.», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 54χρονος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ