Φαν ντε Μπέεκ – Ο Σόλσκιερ «μπλόκαρε» τη μεταγραφή του στην Έβερτον!

Φαν ντε Μπέεκ – Ο Σόλσκιερ «μπλόκαρε» τη μεταγραφή του στην Έβερτον!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο, απέρριψε τελευταία στιγμή την πρόταση της Έβερτον για την απόκτηση του Ντόνι Φαν ντε Μπεεκ ως δανεικού, καθώς ο Σόλσκιερ δεν επιθυμούσε την αποχώρησή του από τους «κόκκινους διαβόλους».

Η μεταγραφή του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Έβερτον δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν συμφώνησε σχετικά με την αποχώρησή του από τον σύλλογο. Δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου αναφέρουν πως  Γιουνάιτεντ είχε λάβει πρόταση από την Έβερτον για τον δανεισμό του Ολλανδού μέσου για έναν χρόνο, ωστόσο στο τέλος το deal «ναυάγησε» και γι’ αυτό υπεύθυνος είναι ο Νορβηγός προπονητής.

Ο Σόλσκιερ, δεν έχει χρησιμοποιήσει τον Φαν ντε Μπέεκ σε κάποιο από τα παιχνίδια των «μπέμπηδων» στο αγγλικό πρωτάθλημα έως τώρα, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι δεν έχει την πλήρη στήριξη του προπονητή του. Στη Γιουνάιτεντ αναφέρουν πως ο Ολλανδός μέσος έχει παρουσιάσει εμφανή βελτίωση, και σιγά σιγά θα ξεκινήσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής  με τον 47χρονο τεχνικό να του δίνει την ευκαιρία στα προσεχή ματς για το πρωτάθλημα και το Champions League.

Ωστόσο, τα «ζαχαρωτά» ενδέχεται να επανέλθουν για τον Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ