«Ο Κέιν είναι καλύτερος εκτελεστής από τον Ρονάλντο» (pics)

«Ο Κέιν είναι καλύτερος εκτελεστής από τον Ρονάλντο» (pics)

Ο Γκάμπριελ Αγκμπολαχόρ προτιμά τον Χάρι Κέιν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις κρίσιμες στιγμές και προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στα social media.

Σε ένα δίλημμα ανάμεσα στον Χάρι Κέιν και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η συντριπτική πλειοψήφια θα πήγαινε με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ωστόσο, ο Γκάμπριελ Αγκμπολαχόρ ανήκει σε μια ισχυρή μειοψηφία, η οποία θα προτιμούσε τον Άγγλο επιθετικό της Τότεναμ και όχι τον CR7. Ο 34χρονος πλέον πρώην στράικερ, που έχει περάσει 13 χρόνια στην Άστον Βίλα φιλοξενήθηκε στο podcast του Ο΄Χαρά και σε ερώτησή του απάντησε πως εάν έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές για να ξεκινήσει βασικός σε έναν τελικό, θα προτιμούσε τον Κέιν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αν δούμε πως εκτελεί, δεν υπάρχει κανένας καλύτερος». Ωστόσο όπως ήταν φυσικό, τα λεγόμενα του Αγκμπολαχόρ προκάλεσαν χλευαστικά σχόλια στα social media, τα οποία στέκονταν στο γεγονός πως ο Κέιν δεν έχει σημειώσει ούτε ένα γκολ σε τελικό.

Τα νούμερα φυσικά και επιβεβαιώνουν όσους επικρίνουν τον Αγκμπολαχόρ, καθώς ο Ρονάλντο μετρά 32 τρόπαια με 20 γκολ σε τελικούς, ενώ τον Κέιν τον συνοδεύει το απόλυτο μηδέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ