Βενγκέρ – «Η Άρσεναλ βρίσκεται σε καλή κατάσταση»

Βενγκέρ – «Η Άρσεναλ βρίσκεται σε καλή κατάσταση»

Ο Αρσέν Βενγκέρ είπε σε δηλώσεις του στη Bild ότι η Άρσεναλ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καλή κατάσταση, αν και τα στοιχεία δείχνουν να τον διαψεύδουν.

Η ιστορία του Αρσέν Βενγκέρ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν στην Άρσεναλ. Ο Αλσατός πρώην τεχνικός κάθισε για 22 συνεχόμενα χρόνια στο πάγκο των «κανονιέρηδων» και μαζί τους έζησε μοναδικές στιγμές.

Ο Βενγκέρ δημιούργησε τρομερές ομάδες, με αποκορύφωμα τους Invicibles του 2004, οι οποίοι κατέκτησαν αήττητοι το πρωτάθλημα, ενώ ο τρόπος με τον οποίο έπαιζε εκείνη την εποχή η Άρσεναλ ήταν για πολλούς πολύ μπροστά για την εποχή.

Ο 71χρονος σήμερα Βενγκέρ είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη FIFA, αλλά συνεχίζει να παρακολουθεί τους «κανονιέρηδες». Η πορεία τους βέβαια την φετινή χρονιά δεν ευχαριστεί κανένα φίλαθλο της ομάδας, καθώς η Άρσεναλ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της.

Βέβαια, ο Αλσατός έχει διαφορετική άποψη και πιστεύει πως αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Συγκέκριμενα ανέφερε στη γερμανική BILD: «Έδωσα σε αυτή την ομάδα τα καλύτερά μου χρόνια. Αυτή τη στιγμή είμαι απλώς φίλαθλός της. Πιστεύω πως βρίσκεται σε καλή φόρμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ