Πως ο Σερ Άλεξ… έφερε τον Ρονάλντο πίσω στη Γιουνάιτεντ

Πως ο Σερ Άλεξ… έφερε τον Ρονάλντο πίσω στη Γιουνάιτεντ

Καταλυτικός ήταν ο ρόλος του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην υπόθεση της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όσο «τρελό» και αν ακούγεται, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και πάλι ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από 12 χρόνια.

Ο CR7 ζήτησε να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, επιστρέφοντας στο «Όλντ Τράφορντ». Παρότι, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρέθηκε μία ανάσα από τη μισητή Μάντσεστερ Σίτι, τελικά θα φορέσει και πάλι τα αγαπημένα του «κόκκινα».

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτήν είχε φυσικά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, κάτι το οποίο ήταν έτσι και αλλιώς γνωστό, με το στόρι πίσω από την όλη υπόθεση να βγαινει ωστόσο για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.

Ο «θρύλος» της Γιουνάιτεντ φέρεται να κάλεσε αμέσως τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ, λέγοντας τους χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Κριστιάνο να πάει στη Σίτι. Τον χρειαζόμαστε πίσω».

Από εκεί και πέρα, την υπόθεση την ανέλαβε ο Μπρούνο ο οποίος επικοινώνησε αμέσως με τον Ρονάλντο, ο οποίος πείστηκε να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ και στο «Ολντ Τράφορντ»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ