Λουκάκου – «Πήγα μόνος μου στο γραφείο του Ιντζάγκι για να λυθεί το θέμα της μεταγραφής μου»

Λουκάκου – «Πήγα μόνος μου στο γραφείο του Ιντζάγκι για να λυθεί το θέμα της μεταγραφής μου»

Ο Ρομέλου Λουκάκου μίλησε για το παρασκήνιο της μεταγραφής του στην Τσέλσι.

Ο Ρομέλου Λουκάκου πραγματοποίησε αυτό το καλοκαίρι την μεγάλη του επιστροφή στην Τσέλσι. Ο Βέλγος στράικερ άφησε την Ίντερ μετά την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος έπειτα από έντεκα χρόνια και επέστρεψε στους Μπλε του Λονδίνου για να τους οδηγήσει στην Γη της αγγλικής Επαγγελίας.

Ο Λουκάκου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο παρασκήνιο πίσω από την μετακόμισή του στους Πρωταθλητές Ευρώπης και στη στιγμή που κατάλαβε πως το ενδιαφέρον τους ήταν πολύ σοβαρό.

Η Ίντερ δεν ήθελε να αποχωριστεί τον άνθρωπο που ήταν MVP στην πορεία της κατάκτησης του σκουντέτο, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει κάτι όταν και ο ίδιος ο Βέλγος πήγε μόνος του στον Σιμόνε Ιντζάγκι και του ζήτησε να τον αφήσει να γυρίσει στην Τσέλσι.

Έτσι εξιστόρησε τα γεγονότα ο Λουκάκου. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όταν πλέον είχε φτάσει και η τρίτη πρόταση της Τσέλσι κατάλαβα ότι ήταν σοβαρό το θέμα και το μυαλό μου δεν ήταν πλέον στην Ίντερ.

Η Τσέλσι έδωσε 110 εκατομμύρια και τον Τζαπακόστα, αλλά η Ίντερ πάλι αρνήθηκε. Τότε πήγα μόνος μου στο γραφείο του Ιντζάγκι για να βρούμε λύση και να καταφέρω να φύγω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ