To ντεμπούτο του Ρονάλντο με την Γιουνάιτεντ δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά στην Αγγλία

To ντεμπούτο του Ρονάλντο με την Γιουνάιτεντ δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά στην Αγγλία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο αυτό δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από κανένα κανάλι στην Αγγλία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε μετά από δώδεκα χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να οδηγήσει τους «Κόκκινους Διαβόλους» στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ουρές έξω από την μπουτίκ για να αγοράσουν την φανέλα του Ρονάλντο, ο οποίος θα αγωνίζεται κανονικά με το αγαπημένο του «7» στη πλάτη.

Ο 36χρονος έγραψε ιστορία με την Εθνική Πορτογαλίας, καθώς με τα δύο γκολ του απέναντι στην Ιρλανδία έγινε ο πρώτος σκόρερ σε επίπεδο εθνικών ομάδων με 111 γκολ.

Ο Κριστιάνο βρίσκεται πίσω στο Μάντσεστερ προκειμένου να περάσει από την απαραίτητη πενθήμερη καραντίνα και να τεθεί στη διάθεση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για το παιχνίδι με την Νιούκαστλ στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα δύσκολα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από κάποιο κανάλι της Αγγλίας. Το πρόγραμμα είχε προγραμματιστεί από καιρό και η επιστροφή του Ρονάλντο δεν θα μπορούσε να αλλάξει τα σχέδια.

Έτσι, οι Βρετανοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πολυπόθητη επιστροφή του Ρονάλντο μόνο σε μαγνητοσκόπηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ