Γιουνάιτεντ – Έως το 2026 η καταβολή των 15 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους για τον Ρονάλντο (pic)

Γιουνάιτεντ – Έως το 2026 η καταβολή των 15 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους για τον Ρονάλντο (pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταβάλει το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο σε πέντε δόσεις έως το 2026.

Σε πέντε δόσεις και έως το 2026 θα έχει ολοκληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη μεταφορά στη Γιουβέντους, του ποσού των 15 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League και πρόκειται να κοστίσει στη Γιουνάιτεντ 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Το deal με την ιταλική ομάδα ήταν αυτό που συνέφερε περισσότερο τους «κόκκινους διαβόλους» μιας και μπόρεσαν να επεκτείνουν την εξόφληση του παίκτη σε βάθος πενταετίας. Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταβάλει τα 15 εκατομμύρια ευρώ σε πέντε δόσεις των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιπλέον, περιλαμβάνονται στην συμφωνία και τα 8 εκατομμύρια ευρώ των μπόνους του 36χρονου Πορτογάλου, από τα οποία τα 5 εκατομμύρια είναι στην ευχέρεια της ομάδας να τα καταβάλει ενώ τα υπόλοιπα τρία εκατομμύρια, δεσμεύονται από πιο περίπλοκους όρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ